Milford Sound and Stewart Island...
Door: Ceren
Blijf op de hoogte en volg Ceren
06 Februari 2007 | Nieuw Zeeland, Christchurch
Weer 1.5 week verder en inmiddels al zo ver dat ik morgen weer terug vlieg naar Australie!
Nog 2 hele leuke dagen gehad in Queenstown. Helaas afscheid moeten nemen van Tharanga, zij ging al naar Australie...En vrijdag 26 jan. weer verder om ook het zuiden van NZ te zien!Reden naar Milford Sound, echt een super mooie busrit..!Door Milford Sound gevaren met een fery;ook echt super mooi!(zie de foto's!) Doorgereden met tussendoor korte stops naar Tuatapere,waar we ook overnachtten.
De volgende dag doorgereden naar Bluff, waarvandaan de ferry naar Stewart Island ging. Een klein eilandje onder het zuidereiland. Was heel mooi, 3 nachten gebleven. Eerste middag met een vissersboot de zee opgeweest, gingen daar zelf vissen met als resultaat heeerlijk avondeten!:) Verder rondgelopen op het eiland en nog een midag met een bootje naar Ulva Island geweest, waarbij op de heenweg nog een pinguin zag zwemmen..hehe.
Dinsdag ochtend weer terug naar het zuidereiland, reden naar dunedin. Onderweg nog dolfijnen gezien! In Dunedin is de brouwerij van Speight's, daar een rondleiding gehad en proeferij.
De volgende dag weer terug naar Queenstown, waar ik 2 nachten nog bleef..Leuke avonden gehad; een 'hoeden-avond' en verjaardag van iemand uit de groep..!Hele gezellige avonden!
Vrijdag was het dan al weer tijd voor mijn laatste Stray-busreis!Hele mooie reis weer, langs lake Tekapo;super helder blauw water omring door bergen..! Uiteindelijk rond 5-en aangekomen in Christchurch. Daar de afgelopen dagen vooral lekker rustig aangedaan;uitgeslapen,door stadje gelopen,in park gelegen..
Morgen alweer naar Melbourne..Maand is echt super snel gegaan in NZ! Zoals iedereen me al waarschuwde: 'Iedereen die in NZ reist,wordt er verliefd op..' En jah het heeft ook mijn hart veroverd!
Schrijf jullie weer vanuit Australie!
Heel veel liefs, Ceer
06 Februari 2007 - 09:51
Jaap:
heej deze fotos stonden er toch al op?! SUPERveel plezier weer in Australie!
xxxxx -
06 Februari 2007 - 10:37
Arienne:
Leuk hoedje Ceer, staat je goed.Mooie foto`s weer zeg. Lief zeehondje, zag je hem echt van zo dichtbij? Genietze verder he in Aussi.
liefs Arienne en Wim -
06 Februari 2007 - 11:43
Dee:
leuk leuk leuk leuk weer allemaal!!! mooie verhalen en superfotos!! tot sprekensss!! kussxxxx -
06 Februari 2007 - 12:04
Marja:
hey c,tje van me.leuk bericht weer.geniet van je laatste avond daar!! vel sterkte met afscheid nemen en op na het nieuwe avontuur.goeie reis en tot horens uit aussi.veel liefs!!!!! -
06 Februari 2007 - 13:52
Milan :
Heey Ceer Leuke tekst je hebt al weer veel gedaan en veel plezier in Australié -
06 Februari 2007 - 14:19
Claire:
Lieverd wat ziet het er weer prachtig uit en wat klinkt het allemaal weer super super super!! snel weer is bellen?? KUSSS -
06 Februari 2007 - 18:54
Peter:
Prachtige foto's. NZ heeft ook mijn hart veroverd. zo te zien aan de schorten heb je de vis zelf schoon moten maken.Chirurgje ge-speeld? Terug naar de Aussies! We'll keep in touch. -
06 Februari 2007 - 20:26
Katja:
geweldig weer allemaal,en die foto`s zo mooi daar.Hier heeft het vandaag gesneeuwd ook weer vreemd.Je moeder komt trouwens nu toch echt bij ons op de afdeling leuk he.Nou tot je volgende bericht,ik blijf je volgen,laterrrr. -
08 Februari 2007 - 15:03
Matthia:
Prachtig. We blijven benieuwd naar je verhalen. Tot nu toe klinkt het alleen maar goed. Houden zo! -
10 Februari 2007 - 16:36
Maaike:
hey lieve ceer!!!
wat een mooie foto's!!! NZ is zo te zien wel een aanrader, moet ik mssn ook nog maar eens heen:P binnenkort ga je wil weer meeten in sydney???
heel veel plezier nog, dikke kus vanuit cambodja:D -
11 Februari 2007 - 08:30
Gerard:
Hee ceren
Mooie fhotos
Veel plezier in Australie
Ben blij dat je moeder bij ons komt gezellig
Kunnen we over jou kletsen -
14 Februari 2007 - 13:56
Eva:
He ceer! wat een gave foto's joh!!! echgt heel mooi...je ziet er goed uit hoor op de foto's, lekker bruin ook!!!
Gaaf ook dat je dolfijnen hebt gezien, wij hebben ze elke keer gemist.
Als we thuisd komen een Elmi avond MET ons erbij toch!? of gewoon een keer gezellig babbelen, okej!? dikke kus en 100 knuffels!!!! eef -
17 Februari 2007 - 17:29
Mieke Dordrecht:
Te gek, waar jij allemaal kom, en mensen ontmoet, en dan die schitterende foto`s, geniet er maar van. Hart. Gr. dikke knuffel van mij Mieke. -
17 Februari 2007 - 22:16
DEE&CLAIRE&JARIK!:
hoi lieverd! we hebben hier een feestje bij claire en zijn er net achter gekomen dat je met het ex-vriendinnetje van Jarik aan het werkt bent! Echt super grappig! hoe klein is dan de wereld! Zijn een paar weken geleden ook do (van de lorentz) tegengekomen tijdens uitgaan!! gaan binnenkort even met haar daten, en als je terug bent een reunie! je krijgt veel groetjes van der!! een hele dikke kus en succes met de electriciteitsverkoop! hahaha
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
20 Februari 2007 - 16:30
Wilco Bal:
Hoi ceren,
Alles toppie daar ik mis je wel hoor op de heelkunde. Ik hoop dat je een beetje geniet daar en zal is wat vaker op je site kijken en hoop dat we kontakt houden.
XXXX Broeder Bal (wilco)