A Diamond Night in Emerald City: NYE 2006 Sydney! - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Ceren Lamboo - WaarBenJij.nu A Diamond Night in Emerald City: NYE 2006 Sydney! - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Ceren Lamboo - WaarBenJij.nu

A Diamond Night in Emerald City: NYE 2006 Sydney!

Door: Ceren

Blijf op de hoogte en volg Ceren

05 Januari 2007 | Australië, Brisbane

NOG EEN HAPPY NEW YEAR ALLEMAAL!!
Allemaal nog in het bezit van 10-vingers en weer aan de lijn door de vele oliebollen? Nou ik heb ze wel gemist hoor!
Gezellige dagen voor oud en nieuw gehad. Stine, het noorse meisje waarmee ik eerder naar Brisbane was gereisd, was ook weer in Sydney en jullie zullen het niet geloven, maar ja ik heb nog meer bekende ontmoet.. Yara, Willemijn, Sophie en Wesley van school waren ook in Sydney!Hun Zaterdag ontmoet en uiteindelijk ook Oud & nieuw mee gevierd. Zoals ik al zei had ik al gehoord dat het erg druk zou worden om de plaatsen waar je een goed uitzicht hebt op de harbour bridge en het opera house, dus zondag om half 10 's ochtends gingen Yara en ik al naar de botanical gardens, van plan om daar onze spullen alvast te leggen en daarna nog wat boodschappen te doen voor de rest van de dag. Toen we er echter aankwamen stond er al een gigantische rij!Willemijn,Sophie en Wesley snel al boodschappen gedaan en na 12 uur konden we dan eindelijk het park in. Een mooi plekje opgezocht en daar de hele dag gelegen. Het was ontzettend druk:25.000 mensen!Leek meer of we op een festival waren met al die mensen liggend in het gras..!
Om 9 uur werden we al wat opgewarmd met 'family firework', wat al super mooi was, maar het echte werd kwam natuurlijk om 12 uur!Zovaak zie je er beelden en fotos van op tv en nu ben je er dan zelf bij!Was echt heel raar!Daarna nog uitgeweest waarna ik toen het alweer licht was weer in het busje belandde.
Dagen erna niet veel gedaan,door de stad gelopen,in het park gezeten. En toen 3 janurari om half 11 weer met de bus Sydney verlaten.Hele nacht in de bus gezeten tot 1 uur volgende dag!En nu zit ik dus weer in Brisbane. Het is hier niet zo mooi weer, wel warm maar niet echt zonnig, dus behalve door de stad lopen is er niet zoveel te doen..Kijk dus erg uit naar zondag,mn vertrek naar Nieuw-Zeeland!
Hoop weer van jullie te horen!
Heel veel liefs, CEER

• 05 Januari 2007 - 11:09

Teun:

he ceer! jij ook gelukkig nieuwjaar! Chill dat je het toch met een paar vrienden van thuis hebt kunnen vieren. Hoe is het verder met je..? Nou ja iig nog heel veel plezier met de dingen die je nog gaat doen in Australie en natuurlijk in Nieuw-Zeeland!! en vergeet niet iedereen heel erg de groetjes te doen!!

• 05 Januari 2007 - 14:12

Max:

hello ceer,
    Wat eten ze eigenlijk i.p.v. oliebollen en appelflappen.
    Heb je eigenlijk nog een foto van het vuurwerk en als je een foto hebt zet hem dan op de site.
    Wij gingen naar Balk en Nikki nam Barbara mee en het was daar heel leuk een we hebben daar heel veel vuurwerk afgestoken en ik ben misschien wel 2kilo aangekomen.
    En wij wensen jou een gelukkig nieuwjaar

• 05 Januari 2007 - 20:57

Richard En Caroline:

Lieve Ceer,
    Voor jou ook de beste wensen voor het nieuwe jaar.Iedere keer weer leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt.Inderdaad genoten van de appelflappen,maar minder blij met het druilerige weer hier.Geniet maar lekker van het mooie weer en van Nieuw Zeeland.

Knuffel van ons.

• 05 Januari 2007 - 22:47

Marja:

hey ceer.na een dag shoppen met Milan je berichtje gelezen.leuk.wat een toeval he dat je die zoon van karin bent tegengekomen de wereld is echt klein.het lumc heeft weer iets om over te praten! LIEFS

• 06 Januari 2007 - 11:46

Carolien En A.J.:

Hoi Ceren,

Ook nog een Happy New Year. Leuke verhalen en foto's van de andere kant van onze aardkloot. Lijkt me ook gaaf om een tijd rond te toeren, wie weet. Gaan vanavond boerenkool met worst eten bij Peter en Marja. Veel plezier straks in Nieuw-Zeeland.

• 06 Januari 2007 - 12:39

Mieke Dordrecht:

Lieverd wat geniet jij zeg!!! Ook een prachtig en gezond nieuwjaar toe gewenst, geniet van jouw berichtjes en foto`s.
    Hart. Gr. Mieke

• 06 Januari 2007 - 14:17

Matthia:

Alle beste wensen voor 2007!!!!!!!Dat is al goed begonnen, lees ik in je verslag.

• 06 Januari 2007 - 19:37

Nick:

heey ceer! gelukkig nieuwjaar nog? alles goed daar? ziet er alleemaal heeel chill uit.. jaap had ook nog wat fotos laten zien van dat vuurwerk ook! veel plezier nog! xxx

• 07 Januari 2007 - 18:27

Gerard:

Hoi Ceren
    Jij ook de beste wensen
    En maak maar veel plezier
    We missen je nog steeds

• 08 Januari 2007 - 22:17

Arienne:

Voor jou ook een heel gelukkig 2007. Wordt voor jou een jaar wat je niet snel vergeten zal. De foto`s van het vuurwerk waren echt gaaf. Moet een hele aparte ervaring zijn geweest. Dan wel zonder oliebollen, maar ja, je kunt niet alles hebben. Veel plezier in Nieuw Zeeland, Cheer en laat gauw weer wat zien.
    liefs Arienne

• 10 Januari 2007 - 20:09

Leintje:

Dag Ceer, eindelijk in de gelegenheid om al je verhalen te lezen. meid wat maak je veel mee. Als ik je verhalen van Sidney les komt mijn eigen reis daarnaar toe weer boven drijven. Zo groot en ook al het vuur werk van oud en nieuw. Als je schrijft dat je kerst gevoel ver te zoeken was kan ik me dat helemaal voorstellen. $0 graden en dan in de winkel straten lichtjes met rendieren in de snow Een groter contrast kan er niet zijn. De stranden zijn prachtig en zo groot. Een koala lijkt zolief , maar..... Heb je al kangaroo's gezien. Sid , die toen mee was was helemaal ontdaan omdat een kangarou het zakje pinda's ofzo uitzijn handen gristen. De kleintjes in de buidel zijn wel ereg schattig. De blue mountains en de tree sissters vonden wij ook erg mooi. Het doet aan Frankrijk denken (iets dichter bij huis) Je reist wel wat af.Zo te lezen kijk je niet op een paar kilometertjes. Het lijkt me wel erg bizonder om in Australia mensen te ontmoeten uit Leiden. Zo klein is dus de wereld.
    Als ik terug kijk ben je alweer 2 maanden op pad , onvoorstelbaar. Ik ben benieuwd hoe je Nieuw zeeland ervaart .Ik ben hier nog nooit geweest, maar wel veel positieve verhalen over gehoord.
    Hier in Leiden vliegt ook de tijd. Alle feestdagen zijn alweer achter de rug en het is hier nu grijs , grauw en heeeeel veeell regen. Ik ben dus helemaal jaloers op jou zonnetje en warmte. Je mist niks. De meeste mensen gaan gewoon weer een ieuw jaar beginnen zoals ze het oude jaar hebben afgesloten. En jij zit daar.... lekker heel veel nieuwe dingen te ontdekken. Spannend hoor Ook niet altijd makkelijk, maar je doet het toch maar\. Waarschijnlijk denk je volgend jaar .... was ik mar weer in......
    Het lijkt me ook wel heel leuk om al dieverschillende mensen te ontmoeten die net als jij op pad zijn. En 'homesick 'hoort erbij. Ik weet van mezelf als ik lang op pad was dat ik even thuis wilde zijn en dan snel weer weg.
    Ik ben benieuwd naar al je nieuwe verhalen veel goeds, ik hoop dat je zoveel mogelijk er van kunt genietenLieve groeten van Leintje

• 12 Januari 2007 - 09:42

Naomi:

Ceer!
    Hoe bevalt NZ zover? Laat me weten als je in Wellington zit, kunnen we misschien wat afspreken..
    Liefs Naomi

• 14 Januari 2007 - 21:19

Dee:

wat een wijze woorden van die tanja's he, oh oh oh oh! hahaha! lieverd lekker genieten! vond het heel leuk om even te bellen, en wat een stoere ervaringen in n-z!!
    veel liefs, xxxx

• 16 Januari 2007 - 17:14

Max:

wil je weer een verhaaltje maken ik ben nieuwschierig wat je aan het doen bent

• 19 Januari 2007 - 23:16

Petra:

Ja Ceer, wij ook en vooral naar nieuwe beelden!!!!!!!!!!!!!!!!
    Liefs,Henk en Petra.