Duizend kilometers verder... - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Ceren Lamboo - WaarBenJij.nu Duizend kilometers verder... - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Ceren Lamboo - WaarBenJij.nu

Duizend kilometers verder...

Door: Ceren

Blijf op de hoogte en volg Ceren

08 December 2006 | Australië, Brisbane

Lieve Allemaal!
Een week verder en ruim 1000 km verwijderd van Sydney...!
Ik zal beginnen met vertellen waar ik was gebleven..
Na de geweldige avond met de mensen van het surfkamp, ben ik de volgende ochtend met Stine (noors),Fritzi,Hella en Fabian (allemaal duits), dus naar het travel active kantoor geweest en de bus tour met eindbestemming Brisbane geboekt. Daarna heb ik met Sharita afgesproken en zijn we met zn allen gaan eten in China town, was super gezellig, daarna nog bij de darling harbour gezeten, wat heel mooi was zo savonds! Toen kwam het moment dat ik afscheid moest nemen van Sharita.. Vond het echt heel jammer, want we hebben hele gezellige tijd gehad, maar wie weet waar we elkaar nog tegenkomen:)
Ik sliep samen met Stine in het zelfde hostel, we kwamen in onze kamer en het was 1 grote troep, echt overal lag rotzooi! En het was donker en ik moest nog mn bed opmaken en je raad het al...Ik hoor plotseling: ''KKKRRRRR'' ; een zonnenbril in 100 stukjes!!:/ haha. Maar snel gaan slapen en de volgende dag al om 5 uur sochtends mn spullen gepakt want we vertrokken om 7 uur met de bus... Het gezicht van de eigenaar heb ik dus (gelukkig) niet meer gezien :p. Na heerlijk geslapen te hebben in de bus kwamen we om 1.30 aan in Port Macquarie. Een klein stadje, maar met een groot shoppingcenter..! De volgende dag wilde we naar het strand gaan, maar guess what?! Zit je in Australie:REGENT het! nooooh. Vooral gelopen langs het strand dus en savonds naar de bioscoop geweest, toen vertrokken om 1 uur snachts naar de volgende bestemming : BYRON BAY!
Kwamen daar om 8 uur sochtends aan, ontbijt inkopen gedaan, ingecheckt in onze kamer en zijn toen een wandeling gaan maken van 3.5 uur langs de kust naar de vuurtoren. Was heel erg mooi en ik heb dolfijnen in de zee gezien!! Was zo cool!:) Volgende dag (5 December) lekker naar het strand geweest, het weer was gelukkig weer beter. Het was zo raar om te denken dat het Sintiedag was..! Worden mijn kadootjes gewoon opgestuurd?;) Savonds nog naar een bar geweest, maar het was verassend rustig..! Erg jammer. Volgende dag om 10.30 verder vertrokken: SURFERS PARADISE! Een plaats waar iedereen veel van verwacht, maar had al van veel mensen gehoord dat ze het erg tegen vonden vallen.. En dat vond ik zelf ook..! Wel lekker aan het strand gelegen, savonds ge-bbqd en nog samen met Fritzi uitgeweest.
En nu zit ik op dit moment in BRISBANE...Gister om 12.30 aangekomen en hele middag door de stad gelopen. Super groot Shoppingmall, waar je helemaal gek wordt van alle mooie dingen!haha Vandaag met de ferry naar South bank Parklands geweest, een heel groot park met een aangelegd strand;Laguna Beach..Daar toen een heeeerlijk stuk chocolade taart gegeten, JAMMIE!
Ik blijf waarschijnlijk hier tot oud en nieuw, maar ben er nog niet uit wat ik tot die tijd ga doen; Werken of WOOFFEN (op een boerderij werken tegen kost en inwoning)? De tijd zal het leren;)!!
Het blijft super leuk om al jullie reacties en mailtjes te lezen!! Ik schrijf snel weer..!

Hele dikke kus, veel liefs!! CEER

• 08 December 2006 - 10:42

Jaap:

Yeah eindelijk weeris als eerste! Coole foto'S! maar webcamme was leuker!
    xxx

• 08 December 2006 - 12:30

Claire:

LIEVERD!!!! wat klinkt dit allemaal super kikke!! Geniet ervan en ik vind WOOFFEN echt een prachtnaam!!!:) dikke kus

• 08 December 2006 - 13:08

Bartina Van Schie:

Hoi Ceren,
    Een woord uit je enorme bericht/avontuur viel me direct op!
    Chocoladetaart!!
    Alsof ze dit in Nederland niet hebben...Enfin, hoe zit een mens in elkaar..
    Groetjes en veel plezier Bartina

• 08 December 2006 - 13:17

Mike:

Zoo cheer! Ziet er leuk uit hor :D ! Veel plzier nog! Groetjes Mike

• 08 December 2006 - 17:00

Dee:

hee lieve ceer! wat leuk weer een berichtje! volgens mij begin je al echt in te burgeren daar in australiaa en aan de foto's te zien ook erg aan het genieten! SUPER!! nu alweer met nieuwe mensen op weg, en je zal er vast nog veel gaan (her)ontmoeten ;) jammer zeg, dat surfer's paradise zo tegenviel, maarja vast genoeg andere plekken om te gaan oefenen hahaha! GENIETTT!!! veel liefss, xxxxxxxxxxxxx

• 08 December 2006 - 20:14

Marja:

Lieve Ceer.
    Heel erg leuk om weer wat te lezen, het ziet er ongelooflijk mooi uit en dan te bedenken dat het hier met bakken uit de lucht komt!Jammer dat we je haar nog niet kunnen zien! Heel veel liefs en tot horens! dikke kus van ons allemaal.

• 09 December 2006 - 09:16

Mieke Dordrecht.:

Ceren wat geniet jij zeg !!!, prachtige foto`s heel veel plezier !!!

• 09 December 2006 - 10:02

Lisa:

Jeetje Ceer wat is het daar GAAAF!!! Echt zo leuk elke keer je berichtjes te lezen. Heel veel plezier nog de komende tijd en geniet er natuurlijk van. Hele dikke kus Lisa

• 09 December 2006 - 15:32

Shari:

Haay ceer! Leuk weer je avonturen! gave foto's van sufrcamp! Wauw! hier nog steeds alles oke! Zit nu in Base, en ben net met Sherence en nog een aantal mensen naar chinese laundry geweest, was lachen! Verder nog geen baantje (vertel eens wat nieuws Sha....)

Doe voorzichtig! Kusss!

• 09 December 2006 - 16:54

Arienne:

Je eerste maand zit er bijna op. Nog steeds raar idee dat je zo ver weg zit. Je foto`s zien er echt gaaf uit, beetje jaloers hoor!(geintje). Zag alleen geen dofijnen, heb je die niet vast gelegd?
    Van de week met Jaap naar de wereldstad R`dam geweest was ook leuk,best veel winkels ook daar. Voor de rest zijn het hier de donkere dagen voor kersemes. Heel vies weer. Elke keer klets nat regenen enzo, daar word je heel sjaggerijnig van.
    Hopen dat er sneeuw in Oostenrijk gaat vallen hebben we een witte kerst.
    Lijkt me leuk en gezellig.
    Nou geniet ervan he, gaat vast steeds leuker worden. Laat snel weer wat zien en horen.
    Liefs Arienne en Wim.

• 09 December 2006 - 21:23

Annie:

haaj ceren!:D
    alles dus nog goed, gelukkig maar!
    stoere fotoos! heb je nog fotoos gemaakt van de dolfijnen die je gezien hebt dan?
    zo echt chill dat je nu daar bent hoor, want hier kan het echt alleen maar regenen!dat betekend dus elke ochtend naar school natte broeken, lekker hwr:S gelukkig begint de vakantie nu wel al een beetje op te schieten voor mij, want die heb ik wel ff nodig:P heb trouwens alweer mn eerste rapport binne, niks aan te klaagen;)
    verder moet ik dit jaar natuurlijk profiel gaan kiezen, maar ik weet het nog niet zo goed EM of NG, nog maar ff overnadenken dus.
    hoop je snel weer keertje op msn te kunne spreken!
    heel veel kusjes en liefs.

• 10 December 2006 - 16:28

Nikki :

Hoii Ceren!!
    Echt coole foto's!! Jmmr,, dt je geen foto's van de dolfijnen hebt,, hier is het nu tog echt wel winter,, :( 't is egt koud buiten!! xx Nikki

• 10 December 2006 - 16:30

Max:

HOi Ceren jammer dat je niet bij sinterklaas was.
    We hebben wel foto's voor je. Jou foto's zijn heel leuk Doei Max:)

• 10 December 2006 - 16:49

Matthia:

Wat eeb leventje! Lekker hoor:strand, surfen, gezellig samen eten. Klinkt allemaal goed. Ben benieuwd naar je volgende verslag.

• 11 December 2006 - 17:10

Dee:

POST UIT AUSTRALIE! wat leuk ceer! thanks ook van mn broeder en ouders!! xxxx

• 11 December 2006 - 18:02

Pleun:

Hee Ceer!!
    Wat klinkt het leuk allemaal daar! En super gave foto's! Een hele leuke tijd verder!
    En ik hou Milan in de gaten op hockey;)
    Groetjes Pleun!